מתיחת הפנים של מכבי נתניה נמשכת. הבוקר (שלישי) הודיעה הקבוצה כי בוריס אנו לא יצטרף למחנה האימונים בעקבות "התקדמות משמעותית" במגעים על העברתו ל-DC יונייטד מה-MLS. על פי הודעת המועדון, "נעתרנו לבקשתו של השחקן" שלא להצטרף למחנה - והוא בדרכו הבטוחה למעבר לארצות הברית.
הקשר הקמרוני חתום בקבוצה עד קיץ 2026 אחרי שרק בחודש ינואר האחרון חתם על חוזה חדש, אולם התנאים המפתים בארצות הברית לצד ההתקדמות המקצועית, הכריעו ואנו בן ה-23 שהצטרף לנתניה בקיץ 2021, יעזוב אחרי שלוש שנים. על פי הערכות, נתניה תרוויח בין 2.2 ל-2.5 מיליון יורו ממכירתו של אנו.
אנו צפוי להפוך לזר הרביעי של נתניה שעוזב הקיץ, אחרי שסאבה חבדגיאני עבר לדינמו טביליסי, סטניסלב בילנקי לעירוני טבריה ונאסים אואמו לסושו.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 298
22:00

רקסהאם
(2.5+)

בירמינגהאם
שתי הקבוצות התקפיות יחסית. מתוך שמונה משחקים של רקסהאם העונה, נכבשו ב5 משחקים מעל 2.5 שערים. כך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
נתניה נחתה הבוקר בבולגריה ותחל היום מחנה אימון בן 10 ימים, במסגרתו תקיים שלושה משחקי אימון, בין השאר נגד לבסקי סופיה הבולגרית. אגב, ב-18.7 מכבי נתניה תתארח אצל פנאתינייקוס למשחק ידידות, אחרי שהיוונים הזמינו אותם. המשחק יהיה פתוח לקהל וייערך במגרש הביתי של הירוקים.
אחרי צירופם של שני הזרים פרדי ורגאס והרי טבארש, ממתינים בנתניה לתשובתו של הבלם מחוף השנהב סיימון דלי, שקיבל הצעה לחוזה וטרם השיב. בנוסף מחפש המאמן מרקו בלבול שני קשרים זרים לחלק האחורי של הקישור.