גיל כהן ובית"ר ירושלים עדיין לא מוצאים את הדרך להגיע להסכמה כספית ובשלב הזה, בלם מ.ס. אשדוד עדיין נשאר בקבוצה ולא עובר לבית וגן. כהן קיבל מבית"ר ירושלים הצעה דומה לחוזה שיש לו באשדוד וגם אחרי שבבית"ר שיפרו אותה, עדיין מדובר בסכומים שאינם גבוהים בהרבה ממה שהוא מרוויח באשדוד.
מי שעשויה להיכנס לתמונה אם בית"ר תוותר על כהן היא הפועל באר שבע. הקבצה מבירת הנגב החליטה לא להיכנס בין אשדוד לבית"ר, אבל אם הצהובים-שחורים יחליטו שהם יורדים מהבלם ייתכן שבאר שבע תפעל, בשל הפציעה הממושכת של מיגל ויטור.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בתוך כך, באשדוד הגישו הצעה כספית לאלעד שחף, אבל השחקן רוצה להשתדרג ולכן בשלב הזה אין התקדמות בין הצדדים.
בשבועות הקרובים אמור לנחות מספר זרים אפריקאיים למבחנים.