עידן ורד נפרד מהפועל פתח תקוה, ובפוסט סיכום התקופה אחרי המעבר למכבי פתח תקוה תוקף את קבוצתו לשעבר.
"כשאתה מתחיל לשחק כדורגל, אתה לא לוקח בחשבון את המעברים והאמוציות מסביב. יש דברים נלווים בלהיות כדורגלן מקצוען. אתה רק רוצה לעשות את הדבר שאתה הכי אוהב - לשחק כדורגל וכמה שיותר", כתב ורד. "לשמחתי עברתי בין מועדונים גדוליים בהם התחברתי תמיד לחדר ההלבשה, לקהל ולאנשים במועדון. כך היה בבית"ר ירושלים, מכבי חיפה, הכוכב האדום בלגרד, הפועל תל אביב וכשהגיעה ההצעה מהפועל פתח תקוה, למרות שהייתה בליגה השנייה נעניתי לאתגר וגיליתי מקום מיוחד עם אנשים מדהימים.
"שמח שהייתי חלק מהחזרה לליגת העל ובהחלט מבואס על הירידה לליגה השנייה. לעיתים הדברים אינם מסתדרים עד הסוף, אבל צריך לדעת להיפרד. השקר יותר רועש מהאמת, זה תמיד ככה. אנחנו לא יכולים ולא מסוגלים לשלוט בהכל.
אני מגיע לאתגר חדש ומרענן, למועדון שרוצה שאני אשחק בשורותיו ואתן את הערך המוסף שלי. כולי נרגש להיות חלק ולתת את הכל כמו תמיד".
מכבי פתח תקוה, שנמצאת במחנה אימון בפראבץ שבבולגריה, הפסידה היום (שישי) 2:1 לצסק"א סופיה המקומית, במשחק האימון הראשון שקיימה במחנה. אמיר אלטורי שנכנס כמחליף במחצית השנייה כבש את השער המצמק לזכות המלאבסים, אחרי שהבולגרים הוליכו 0:2.
עבור המאמן דן רומן היה זה עוד ניסוי כלים לקראת משחק אלוף האלופים נגד מכבי תל אביב בעוד שבוע וחצי, וכמובן לקראת צמד המשחקים בסיבוב המוקדמות השני בליגה האירופית נגד בראגה הפורטוגלית, שייערכו בסוף חודש יולי. מהמחנה נעדרים שחקני הנבחרת הצעירה ניב יהושוע ועידן טוקלומטי, כאשר שחקן הרכש אור רויזמן הספיק להגיע לבולגריה ונכלל בסגל למשחק.
בפתח תקוה ממתינים להתפתחויות בנוגע לעסקת רכישתו של הקשר מאור לוי, כאשר בשלב זה אין התקדמות במגעים עם מכבי חיפה. בצוות המקצועי ממשיכים בחיפושים אחר שני זרים נוספים לקישור ולהתקפה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
ההרכב הפותח היום: מרקו וולף, אלון אזוגי, אנדראס קארו, פלאמן גלאבוב, מוחמד הינדי, ירדן כהן, תמיר גלזר, יונתן טפר, לירן חזן, אריאל לוגסי, לוקה שטור.


