סיפוק רב בהפועל באר שבע מפתיחת מחנה האימונים בפולין ומהניצחון אמש (רביעי) 1:4 על גורניק לצ'נה. עבור המאמן רן קוז'וך זו הייתה טבילת אש ראשונה והוא עמד בה בהצלחה. "תמיד כיף לפתוח ככה מחנה אימונים", אמרו במועדון.
מי שלא שותף במשחק הוא תומר יוספי, שינסה היום להתחיל להתאמן. יוספי חזר להפועל באר שבע עם פציעה קלה בכף הרגל מהתקופה בהפועל חיפה ולכן עדיין לא התאמן. מי שבלט במיוחד אמש הוא אנטוניו ספר, שכבש שלושער במחצית השנייה. הקשר הרומני עדיין שוקל את דרכו וגם בהפועל באר שבע עושים את החשבונות שלהם. שני הצדדים עשויים להיפרד, במידה שיהיו הצעות טובות יותר גם לקבוצה וגם לשחקן.
רגיל (5) 149
19:30

קליארי

ססואולו
קליארי שבמקום ה-14 תארח את ססאולו שנמצאת במקום ה-13 עם נקודה אחת מעליה, שתי הקבוצות לא בכושר מוצלח במיוחד במשחקים האחרונים ואני חושב שהשתיים יחלקו בנקודות
יתרון (5) 241
21:30

אולימפיה מילאנו

פאריס באסקטבול
(3.5+)
פאריס היא בדיוק מסוג הקבוצות שמילאנו מתקשה מאוד נגדן באופן מסורתי. הקצב של האורחת יותר מדי גבוה למילאנו. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
באשר למיגל ויטור, התהליך עדיין בעיצומו וטרם התקבלה ההחלטה הסופית אם הוא ינותח בכף הרגל ועל ידי מי. ויטור סובל גם מפגיעה ברצועה וגם משברים קטנים בכף הרגל. אור בלוריאן עשה עבודה טובה אתמול במקומו ואף כבש שער בנגיחה מכדור נייח, בדומה ליכולת של ויטור לנצל כדורים חופשיים, אבל ברור כי בקבוצה ימשיכו לחפש בלם זר שיצטרף לסגל.


