סיפוק רב בהפועל באר שבע מפתיחת מחנה האימונים בפולין ומהניצחון אמש (רביעי) 1:4 על גורניק לצ'נה. עבור המאמן רן קוז'וך זו הייתה טבילת אש ראשונה והוא עמד בה בהצלחה. "תמיד כיף לפתוח ככה מחנה אימונים", אמרו במועדון.
מי שלא שותף במשחק הוא תומר יוספי, שינסה היום להתחיל להתאמן. יוספי חזר להפועל באר שבע עם פציעה קלה בכף הרגל מהתקופה בהפועל חיפה ולכן עדיין לא התאמן. מי שבלט במיוחד אמש הוא אנטוניו ספר, שכבש שלושער במחצית השנייה. הקשר הרומני עדיין שוקל את דרכו וגם בהפועל באר שבע עושים את החשבונות שלהם. שני הצדדים עשויים להיפרד, במידה שיהיו הצעות טובות יותר גם לקבוצה וגם לשחקן.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
באשר למיגל ויטור, התהליך עדיין בעיצומו וטרם התקבלה ההחלטה הסופית אם הוא ינותח בכף הרגל ועל ידי מי. ויטור סובל גם מפגיעה ברצועה וגם משברים קטנים בכף הרגל. אור בלוריאן עשה עבודה טובה אתמול במקומו ואף כבש שער בנגיחה מכדור נייח, בדומה ליכולת של ויטור לנצל כדורים חופשיים, אבל ברור כי בקבוצה ימשיכו לחפש בלם זר שיצטרף לסגל.


