מכבי פתח תקוה ממשיכה לבנות את הסגל שלה לקראת העונה הבאה והיום (רביעי) הקבוצה הודיעה על שתי החתמות משמעותיות. עידן ורד חצה את הכביש והצטרף מהפועל פתח תקוה ואור רויזמן חתם לעונה והצטרף מהפועל ירושלים.
עידן ורד היה שחקן מרכזי בהפועל פתח תקוה ושותף בכיר להעפלה שלה לליגת העל, אך גם ירד עמה בחזרה לליגה הלאומית בעונה החולפת. הוא מגיע בהעברה חופשית אחרי שסיים את חוזהו. אור רויזמן בן ה-22, גדל במכבי תל אביב ובעונה החולפת הוא רשם 27 הופעות בהפועל ירושלים וגם כבש שני שערים.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
השניים הללו חוברים לתמיר גלזר והשוער תומר ליטבינוב שחתמו מוקדם יותר בקבוצה. בפתח תקוה בנו על הקשר מאור לוי ולמרות שכבר היה סיכום עקרוני בין עם מכבי חיפה בנוגע להישארותו לעונה נוספת, הקלפים נטרפו בשל עסקת העברתו של איתן אזולאי ממכבי נתניה למכבי חיפה, כשעל פי המתווה המסתמן ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי, יעשה מאור לוי את הדרך ההפוכה.


