כשעה וחצי לאחר שהתבשר כי זומן לסגל של נבחרת ישראל הצעירה לקראת האולימפיאדה, קיבל איינאו פרדה עוד חדשות טובות בדמות חוזה חדש בהפועל ירושלים, עד 2026/27.
הקשר בן ה-22, בוגר המחלקות הצעירות של המועדון, עלה לקבוצה הבוגרת במרץ 2021 ובעונה החולפת הפך לאחד השחקנים החשובים במערך של זיו אריה.
"לפני הכל הייתי אוהד, כזה ששר ביציע את כל השירים, עוד מליגה א'", אמר פרדה לאחר החתימה. "החלום שלי היה לשחק בטדי ולשמוע אתכם ברקע, ואני שמח שנוכל להמשיך את זה עוד ועוד. יאללה הפועל!".
כל השערים והתקצירים מהיורו: להורדת אפליקציית וואלה ספורט לחצו כאן
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
זמן קצר לאחר מכן הודיע המועדון גם על הארכת חוזיהם של יוראי מליח לעונה נוספת ואופק נדיר לעוד שתי עונות. זו תהיה העונה השישית של מליח בן ה-26 בהפועל ירושלים והשנייה של המגן בן ה-25.
"אני ממשיך במקום שהפך מזמן מבחינתי לבית לכל דבר. נעשה הכל כדי לתת עוד רגעי אושר לקהל, ואישית אהיה שם תמיד כשצריך אותי כדי לעזור לקבוצה. יאללה הפועל!", אמר לאחר החתימה.
נדיר אמר: "אני מרגיש כאן מצוין מהרגע הראשון, כך שמבחינתי זה כל-כך טבעי להישאר. אני מודה על האמון ושמח על הארכת החוזה לעוד שנתיים. קדימה, עונה חדשה בפתח: יאללה הפועל!".


