סיכויים סבירים שאחד משלושת שחקני ההתקפה של מכבי תל אביב בנבחרת האולימפית, ישוחרר באמצע השבוע, יצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בפולין ויהיה זמין לז'רקו לאזטיץ' לקראת סיבוב המוקדמות השני בצ'מפיונס ליג מול סטיאווה בוקרשט. מבין שלושת שחקני ההתקפה של מכבי תל אביב בנבחרת של גיא לוזון המתכוננת למשחקים האולימפיים בפריז, מקומו של דור תורג'מן מובטח. השניים האחרים בהתקפה הם אושר דוידה ואלעד מדמון ונראה כי מבין השניים, יש סיכוי סביר שמדמון ישוחרר לקראת יום רביעי, כאשר יתפרסם סגל היוצאים למחנה האימונים של האולימפית בפולין.
לגיא לוזון יש אפשרות לקחת לפריז רק 18 שחקנים ועוד ארבעה יוצבו בעמדת המתנה ויוכלו להיות עם הקבוצות שלהם. בין ה-18 שיטוסו יש לא מעט שחקני התקפה די בטוחים כמו ליאל עבדה ועידן טוקלומטי וקרוב לוודאי שגם תורג'מן. צמד שחקנים אחר של מכבי תל אביב בנבחרת עידו שחר ורוי רביבו, אמור להיות בפריז.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
בעניין אחר, אתר הקבוצה עדכן בסוף השבוע את סגל השחקנים והוציא את אלו שעזבו. ערן זהבי ועדן קארצב נותרו בסגל ולפחות לגבי זהבי, רבים מהאוהדים מקווים כי זה סימן לפתרון המשבר בין הצדדים.


