מנהלת הליגות החליטה היום (שלישי) במסגרת ישיבת דירקטוריון, לממן לעירוני קרית שמונה, העולה החדשה לליגת העל, את עלויות השימוש באצטדיון נתניה שתעשה בעונה הקרובה.
כידוע, המצב נכפה על העולה החדשה, שלא מסוגלת לארח משחקים באצטדיונה הביתי בעיר בעקבות התעצמות המלחמה בצפון. במועדון כבר קיבלו החלטה שיארחו באצטדיון נתניה את משחקי הבית בתקופה הקרובה, וכעת הוחלט כי המנהלת תפצה את הקבוצה כספית.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
"אני שמח שקיבלנו היום בדירקטוריון המנהלת שורה של החלטות שמפיקות לקחים מעונת המשחקים האחרונה ומסתכלות קדימה מתוך ניסיון לשפר את הכדורגל המקצועני לטובת כל המעורבים בו: אוהדים, שחקנים ובעלי תפקידים. אנו מחזקים את הפועל קריית שמונה על הדרך שעברה בעונה האחרונה וכפי שסייענו להם בעונה שעברה נמשיך כך גם השנה עד שיחזרו לביתם", אמר יו"ר מנהלת הליגות ארז כלפון. "כולי תקווה שמדינת ישראל תחזור במהרה לשגרה תוך חזרתם הביתה של כל החטופים ולשלומם של חיילי צה"ל ומשרתי כוחות הביטחון".


