שביעות רצון בבית"ר ירושלים לאחר החזרת אורי דהן, שיחתום הפעם לשלוש שנים אחרי ששיחק כמושאל ממכבי חיפה בשתי העונות הקודמות. במועדון אף הגדירו אותו כ"אחד הבלמים הטובים בארץ", כאשר כעת המטרה היא לצרף בלם זר איכותי שישלים את מרכז ההגנה ובהמשך גם בלם ישראלי שיתחרה עם השניים.
מבחינת בית"ר, כל התנאים מול מכבי תל אביב סוכמו בנוגע לנדב נידם וכעת ממתינים לסגירת קצוות אחרונים של הקשר מול הצהובים. נידם סיכם כבר את תנאיו ובבירה דורשים שיגיע לחתום כבר בימים הקרובים, לאחר שהחליט לא להמתין לאופציות מחו"ל.
בנוגע לעמדת השוער השני, ישנם פערים עם רז כרמי (הפועל פתח תקוה בעונה החולפת) ובמקביל מתנהלות שיחות עם טל בומשטיין (עירוני טבריה) ויהונתן שאבי (בני יהודה), כאשר אחד מהשלושה יהווה גיבוי למיגל סילבה, אחרי שרוי ששון הושאל לבני יהודה.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.
בנוגע לאופיר קריאף, תיתכן פגישה נוספת בין הצדדים בה יוכרעו הדברים, כאשר כולם מנסים להגיע להבנות באווירה טובה ומכובדת ובהסכמה משותפת.
בבית"ר מרוצים מההתנהלות של מיירון ג'ורג' בפגרה. החלוץ עובד על פי התכנית שהכינו עבורו, הכוללת שמירה על המשקל ועל כושר. המטרה היא לצרף חלוץ נוסף שיתמודד איתו - זר או ישראלי.




