הפועל חדרה הודיעה הערב (שלישי) על צירופו של המגן השמאלי הראל שלום, ששיחק בעונה האחרונה בהפועל באר שבע ולפני כן שש שנים בהפועל ירושלים. כזכור, לפני כשבוע היה נדמה שהמגן יעשה את דרכו לבני סכנין, אולם בסופו של דבר הוא התחרט וכעת חתם כאמור בהפועל חדרה. שלום, שחתם בחדרה לעונה אחת באמצעות סוכנו עידן בן אבו, אמר: "שמעתי רבות על המועדון ועל האווירה המיוחדת והמשפחתית. אני שמח להיות פה ובטוח שנעשה עונה טובה".
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
חדרה, שכבר החתימה לעונה הבאה גם את צמד הזרים, הבלם הסנגלי ממאדו אמבוג' והחלוץ ג'יימס אדניי, ממשיכה במאמציה להתחזק ובשל העובדה שיש פערים כספיים גדולים בנוגע להשארתו של החלוץ גודסווי דוניו לעונה נוספת, מחפשים בקבוצה חלוץ זר וקשר זר שיבוא על המשבצת של סמי בוראר שעזב.


