ביום שישי האחרון נערך במזכרת בתיה טורניר כדורגל לזכרו של סרן אדיר פורטוגל, קצין לוחם בגבעתי שנפל בג'באליה ב-9.11.2023. אדיר חזר מדרום אמריקה ללא צו 8 מיד כששמע על האירועים בדרום.
אדיר שימש כמפקד נמר חפ"ק סמג"ד ונלחם בגבורה עד התקרית שבה הוא נפל. בטורניר שיחקו 8 קבוצות של חברים חיילים מהיישוב ומשירותו הצבאי וקבוצה של המשפחה. כמו כן נערך משחק ראווה של קבוצת המשפחה נגד וותיקי מכבי תל אביב - קבוצתו האהודה של אדיר. בטורניר נכחו כוכבי עבר כמו ניר לוין אבי נמני ושרן ייני.
שרון דוידוביץ מצ'רלטון ושי סידי כרוז מכבי תל אביב נכחו באירוע, שידרו ופירשנו את המשחקים. כמובן חולקו מדליות לקבוצות המשתתפות וגביעים לקבוצות שסיימו במקום הראשון והשני .
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
עוז, אחיו של אדיר ז"ל, דאג להפקה של כל האירוע שכלל פוד טראקים מחצלות וציליות לרווחת הצופים: "תודה לכל המשתתפים האורחים הקבוצות ולמועצת מזכרת בתיה בראשות גבי גאון על שיתוף הפעולה".


