מכבי בני ריינה השלימה היום (שני) את ההחתמה הראשונה שלה לקראת עונת 2024/25, כשהחזירה לשורותיה את גיא חדידה. הקשר בן ה-28 עזב את המועדון אחרי חצי עונה בליגת העל בינואר 2023, ומאז הספיק לשחק בסקריאספור הטורקית, צ'רנומורץ אודסה האוקראינית וזלגרשג ההונגרית, במדיה הסתפק ב-161 דקות והופעה אחת בהרכב (מתוך ארבע בלבד בליגה) מאז המעבר בפברואר. 
בתקופה שלו בריינה, שכללה 12 הופעות בכל המסגרות, הספיק חדידה לכבוש בליגה מול סקציה נס ציונה (פנדל שקבע 3:3) ובניצחון 0:3 בגביע על הפועל ראשון לציון. לפני כן שיחק בהפועל תל אביב, הפועל ניר רמת השרון, מכבי יבנה, הפועל כפר סבא, בית"ר תל אביב בת ים, הפועל חיפה, מכבי פתח תקוה והפועל ירושלים. 
הורידו עכשיו את אפליקציית וואלה ספורט החדשה
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
מי שעזב את בני ריינה כבר בתום הליגה לאחר סיום חוזהו בן השנתיים, הוא החלוץ שלומי אזולאי שהיום חתם רשמית במ.ס. אשדוד.



