מכבי תל אביב ובית"ר ירושלים במגעים מתקדמים על השאלת יונתן כהן לעונה אחת. כהן מיעט לשחק העונה במכבי תל אביב אבל הוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת בקבוצה. בין אם רובי קין ימשיך ובין אם יגיע מאמן אחר, במכבי תל אביב מעדיפים להשאיל את כהן לעונה אחת בסיומה הוא יחזור לקרית שלום כאשר למכבי תל אביב תהיה האופציה בחוזהו להאריך איתו את ההתקשרות בעונה נוספת.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
כהן מחזיק בחוזה המוערך בכ-450 אלף יורו נטו אבל ברור כי בית"ר ירושלים תיקח על עצמה פחות ממחצית מכך. מכבי תל אביב תצטרך להשלים את ההפרש בחוזה של השחקן שנרכש בחזרה למכבי תל אביב מפיזה, אבל לא הצליח במשך שתי עונות להפוך לבורג מרכזי בקבוצה.


