בהפועל חיפה קיוו מאוד לניצחון של הפועל באר שבע בגמר גביע המדינה על מנת לקבל את הזכות להשתתף במוקדמות הקונפרנס ליג, אלא שהזכייה של מכבי פתח תקוה קבעה שלמרות עונה מצוינת, רוני לוי ושחקניו לא ישחקו במסגרת אירופית. "ברור שיש אכזבה גדולה, זו עונה שהיינו צריכים לסיים אותה עם דובדבן בקצפת, אך לצערנו זה לא קרה", אמר גורם במועדון, "רצינו מאוד להיות שוב באירופה, אבל צריך להסתכל קדימה ולראות איך יוצרים המשכיות בעונה הבאה".
בקבוצה תכננו לחזור לאימונים כבר באמצע חודש יוני במקרה שהיו משחקים במוקדמות המפעל האירופי השלישי בחשיבותו, אלא שכעת, לאחר שהתברר שלא ישתתפו בקונפרנס ליג, בקבוצה החליטו על אימון פתיחה ב-30 ביוני. עד אז מקווים במועדון להעמיד את מרבית הסגל לקראת העונה הבאה, כשהמטרה היא כמובן להשאיר את השלד העיקרי וכן למצוא מחליף לתומר יוספי שלא צפוי להישאר.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ליוספי חוזה בהפועל באר שבע וגם אם לא ישחק בבירת הנגב, המטרה שלו היא למצוא קבוצה בחו"ל. בנוסף, בהפועל חיפה רוצים למצוא שחקנים בשתי עמדות הכנף וכן בעמדות הקשר האחורי והמגן השמאלי.