ההודעה הרשמית של הפועל תל אביב על הפסקת המשא ומתן לגבי עסקת העברת הבעלות לאדמונד ספרא שינתה את פני המשחק לגבי הפתרונות האפשריים במועדון האדום. החובות הגדולים, שלטענת קבוצת מינצברג עולים על סכום של 10 מיליון ש"ח באחריות הבעלים הקודמים של המועדון, הפכו את העסקה לקשה יותר וכעת מינצברג פועל להמשיך ולהכין את הקבוצה לליגת הלאומית בעונה הבאה.
העסקה עצמה לא התפוצצה בשלב הנוכחי, אבל הקשיים עשויים להוביל לכך. ספרא דורש את פתרון תשלום החובות על מנת לקדם את העסקה, כשבמידה ולא יימצא פיתרון, הוא צפוי לרדת מהעסקה.
חשוב לציין כי אמנם זאת הודעה משותפת, אך גם הצהרה של ספרא כי אם המחלוקות לא ייפתרו בקרוב הוא יירד מהעסקה, בעיקר לאור העובדה כי הזמן דוחק בנוגע לבניית קבוצה חזקה בלאומית, כאשר עליית ליגה בתוך שנה היא קריטית מבחינה כלכלית. בשורה התחתונה ספרא מבהיר כי לקח צעד אחורה כאשר במידה ויהיו שינויים הוא ישקול באם לחזור לתמונה.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
כזכור, הקבוצה ירדה ללאומית בעונתו הראשונה של מינצברג בתפקיד ושבועיים לאחר סיום העונה, פיתרון לא נראה באופק.


