הגביע השלישי של הפועל באר שבע תוך חמש שנים והרביעי בתולדותיה או הנפה ראשונה של מכבי פתח תקוה מאז 1952? התשובה לכך תינתן הערב (חמישי, 20:30) בתום גמר גביע המדינה באצטדיון בלומפילד, במשחק שגם חותם את עונת 2023/24 בכדורגל הישראלי.
פרט למתח לפני המשחק, האוהדים (בעיקר אלו מבאר שבע) צריכים להיאבק בפקקי הענק בדרך לבלומפילד לאור סגירת נתיבי איילון הערב (צפון רק מהשעה 20:00). עד פתיחת הגמר, אנחנו כאן עם העדכונים.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
20 אלף אוהדי הפועל באר שבע אמורים לצבוע את בלומפילד הערב באדום ויקוו קודם להתגבר על כל חסימות הכבישים המתוכננות בגוש דן החל משעות אחר הצהריים. מהצד השני, במכבי פתח תקוה מצפים לתמיכה של כ-6,000 אוהדים.


