הגביע השלישי של הפועל באר שבע תוך חמש שנים והרביעי בתולדותיה או הנפה ראשונה של מכבי פתח תקוה מאז 1952? התשובה לכך תינתן הערב (חמישי, 20:30) בתום גמר גביע המדינה באצטדיון בלומפילד, במשחק שגם חותם את עונת 2023/24 בכדורגל הישראלי.
פרט למתח לפני המשחק, האוהדים (בעיקר אלו מבאר שבע) צריכים להיאבק בפקקי הענק בדרך לבלומפילד לאור סגירת נתיבי איילון הערב (צפון רק מהשעה 20:00). עד פתיחת הגמר, אנחנו כאן עם העדכונים.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
20 אלף אוהדי הפועל באר שבע אמורים לצבוע את בלומפילד הערב באדום ויקוו קודם להתגבר על כל חסימות הכבישים המתוכננות בגוש דן החל משעות אחר הצהריים. מהצד השני, במכבי פתח תקוה מצפים לתמיכה של כ-6,000 אוהדים.


