איגוד השופטים בישר היום (שני) כי אביעד שילוח ינהל את גמר גביע המדינה בו תפגוש הפועל באר שבע את מכבי פתח תקוה, ביום חמישי הקרוב באצטדיון בלומפילד.
עוזרי השופט יהיו אבי גולדשטיין וליאוז אדי. גל לייבוביץ' ימלא את תפקיד השופט הרביעי, כאשר שופט המסך הראשי יהיה דניאל בר נתן וכעוזרו ישמש אלי קספו.
יתרון (2) 33
13:45

מכבי רעננה

אליצור נתניה
(2+)
אליצור נתניה לא נראית כרגע ברמה של הליגה הראשונה, כנראה לאחר חוסר הבהירות באיזו ליגה תשחק. רעננה נראתה טוב בגביע winner ומועמדת לנצח.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
שילוח ניהל העונה את גמר גביע הטוטו שבו גברה מכבי תל אביב על מכבי חיפה. במסגרת ליגת העל, המשחקים היוקרתיים יותר שהוא שפט היו הדרבים של ירושלים וחיפה, והמפגש בין הפועל תל אביב למכבי חיפה.