ענאן חלאילי התראיין היום (ראשון) ברדיו חיפה לתכנית "קטן ב-2" לפני עזיבתו לבלגיה, בין השאר לגבי ההפסד המאכזב בדרבי שחתם את העונה של מכבי חיפה, על הוקרת התודה שלו למסאי דגו, על האפשרות שהיה מגיע לקבוצה אחרת ועל החלומות שלו להמשך הקריירה.
השחקן הצעיר המוכשר, שכבש העונה 14 שערים בכל המסגרות במדים הירוקים, התפנה כדי לסכם את התקופה במכבי חיפה, עונה ראשונה לאחר השושלת של בכר, שהסתיימה אתמול בהפסד 2:0 בדרבי החיפאי, ללא תואר משמעותי ובפער דו-ספרתי מהאלופה מכבי תל אביב: "הפסד כואב, הפסד מאכזב, הדרבי משחק חשוב, לא הגענו למשחק. הייתה אווירת סוף עונה ולא באנו מוכנים".
על פספוס ההזדמנות של אליפות רביעית ברציפות: "שרי הלך, כמה שחקנים הלכו בתוספת פציעות וזה השפיע. העזיבה של שרי הייתה הכי משמעותית כי הוא קפטן אמיתי שמחבר את הקבוצה בחדר הלבשה, נותן טיפים לשחקנים, היו לנו ביחד הרבה שיחות, כל פעם הוא היה אומר לי ללכת באחד על אחד עד שאני אעבור את השחקן".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
חלאילי ענה גם לגבי הפריצה שלו במכבי חיפה העונה: יש לי מזל שעומר (אצילי) עזב את הקבוצה ומסאי היה המאמן כי זה עזר לי להשתלב, מסאי נתן לי את הביטחון והאמין בי, מזל שהוא הכיר אותי מהנוער. הכל זה מלמעלה. מה שכתוב מלמעלה קדוש, אבל גם עבודה קשה ומקצוענות. אני ישן טוב, מתאמן טוב, אוכל נכון ושומר על אורח חיים ספורטיבי. יש לי רעב גדול להוכיח על הדשא".
"הייתי סגור בהפועל תל אביב ואז הגיע המונדיאליטו והשער מול אוזבקיסטן שפתח את הכול. משם הגעתי למכבי חיפה", סיפר חלאילי על הקיץ שעבר, ועבר לדבר על המחשבות שלו לגבי העתיד, "המטרה לשחק בבלגיה שנתיים-שלוש ולהגיע בגיל 22 לליברפול".


