מכבי בני ריינה סיימה את העונה הטובה בתולדותיה, כשהיא מדורגת במקום החמישי בטבלה. גם ההפסד אמש (שבת) 2:0 לאלופה מכבי תל אביב, לא קילקל את ההישג העצום של ריינה העונה, לאחר שהקבוצה התברגה בפלייאוף העליון, הציגה כדורגל חיובי במרבית משחקיה העונה ונראתה טוב גם במשחקים מול שלוש הגדולות מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע.
במועדון כבר עוסקים זה מספר שבועות בהכנות לעונה הבאה, כאשר המשימה הראשונה והעיקרית היא להגיע להסכם עם המאמן שרון מימר, שכבר סיכם את מרבית תנאיו לעונה נוספת, אולם נותרו מספר פרטים טכניים לסגור. מימר צפוי להמריא ביום רביעי הקרוב לחופשה פרטית של שבועיים, כך שבריינה מאמינים שהיום או מחר הוא ייפגש שוב עם הבעלים סעיד בסול ואם לא יקרה משהו דרמטי, יחתום על הארכת חוזה.
בריינה מתכוונים לשמור על שלד השחקנים הקיים, אך נערכים למספר שינויים. בגזרת הזרים מומשו האופציות על סמביניה ונמניה ליוביסבלייביץ' ובקרוב צריכה להיסגר גם עסקת רכישתו של פרדי ורגאס, שהבעלים סעיד בסול יצטרך לשלם את סכום אופציית הרכישה, בסך 350 אלף יורו.
לריינה יש אופציה על הקשר מוחמד אוסמן, אולם ייתכן שהוא ינסה לחפש לעצמו קבצה חדשה מעבר לים. הניגרי נמצא שלוש עונות בישראל, ואחרי ששיחק בהפועל חדרה, סקציה נס ציונה וכעת בריינה הוא מעוניין באתגר חדש בליגה אחרת, כך שייתכן שיעזוב. החלוץ פרדי גונדולה ישוחרר ולגבי מארק קוסטה מתלבטים בריינה האם להשאירו לעונה נוספת, בעיקר בשל הקושי בהבאת זרים לישראל בתקופה הנוכחית.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בגזרת הישראלים, אחרי שמומשה האופציה על רועי שוקרני, המטרה העיקרית תהיה להשאיר לעונה נוספת את השוער גד עמוס שמסיים חוזה. עמוס הציג העונה יכולת מצויינת והיה בין השוערים הבולטים בליגה ובריינה ינסו להשאירו לעונה נוספת. עמוס מחזיק במספר הצעות מקבוצות אחרות ולא בטוח שהמשא ומתן להשאירו בחוזה חדש יהיה פשוט.
החלוץ הוותיק שלומי אזולאי שרשם גם הוא עונה מצויינת, סיים חוזה ובריינה מעריכים שהוא יחפש לעצמו קבוצה חדשה, כאשר שמו הוזכר בהפועל חיפה וגם אצל העולה החדשה עירוני טבריה שתנסה לצרפו. שחקן נוסף שהביע רצון לעזוב הוא החלוץ קייס גאנם, ובימים הקרובים ייפגשו עמו במטרה לנסות להשאירו. לואי חלף שהציג העונה יכולת טובה, מבוקש במספר קבוצות' אולם עדין לא התקבלה החלטה בנוגע לעתידו בריינה.
בכל הנוגע לרכש, יחפשו בריינה שני מגנים חדשים, ימני ושמאלי וגם שני קשרים בעלי שיעור קומה. העדיפות תהיה לצירוף שחקנים ישראלים, שישוחררו מהקבוצות הגדולות, כאשר במקביל בוחנים גם זרים לעמדת הקשר האחורי, קשר בכנף שמאל וחלוץ.