מכבי בני ריינה תסיים בשבת את העונה המוצלחת שלה עם משחק חוץ נגד מכבי תל אביב בבלומפילד. אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, ריינה תסיים את העונה במקום החמישי ואפשר בהחלט לומר שזו העונה המוצלחת ביותר בתולדות המועדון, שרק לפני כמה שנים עוד שיחק בליגות הנמוכות.
בריינה כבר נערכים לקראת העונה הבאה ומי שצפוי לחתום בימים הקרובים על הארכת חוזהו, הוא המאמן שרון מימר שסיכם כמעט את כל תנאיו על חוזה חדש ומשודרג לעונה הבאה. בשלב זה נותרו עוד כמה סעיפים קטנים לסגירה, אך מרבית הפרטים כבר סוכמו ומימר, שבהחלט מועמד לתואר מאמן העונה בזכות הישגיו עם ריינה, ימשיך לעונה שלישית במועדון.
בכל הנוגע לבניית הסגל, מחפשים כעת בריינה חלוץ זר שיגיע על חשבון אחד מהשניים - פרדי גונדולה או מארק קוסטה. בריינה בוחנים מחדש את הישארותו של קוסטה, שהצטיין בעונה שעברה אך לא שיחזר את יכולתו בעונה הנוכחית. הקושי בהבאת זרים חדשים לישראל, הביא את ראשי המועדון לשקול מחדש את הישארותו ובקרוב תתקבל החלטה גם לגביו.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
הבעלים סעיד בסול צפוי להעביר בימים הקרובים את תשלום סעיף הרכישה על פרדי ורגאס, שעומד על כ-350 אלף יורו. לאחר מכן יבחנו במועדון את ההצעות שיגיעו על החלוץ, לאור ההתעניינות שיש בו מצדם של המועדונים הגדולים בישראל.


