בספטמבר 2023, רגע לפני סגירת החלון לרישום שחקנים חדשים לאירופה, הפתיעה מכבי תל אביב והנחיתה בארץ שוער שלישי לצד רועי משפתי ודניאל טננבאום - אורלנדו מוסקרה.
אלא ששוער נבחרת פנמה לא ממש עמד הפך לבאנקר, התקשה להשיג את חולצת ההרכב הראשון ומהר מאוד איבד את אמון הצוות המקצועי. לכולם ברור שבעונה הבאה כבר לא יישאר, ולפי דיווחים במולדתו, "מכבי תל אביב כבר החלה לתכנן את עזיבתו, והציעה אותו לקבוצות ביוון, טורקיה וקפריסין. אורלנדו כבר מתרכז באתגר הבא שלו".
מוסקרה שותף העונה ב-13 משחקים בכל מסגרות וספג 11 שערים. הפעם האחרונה שפתח בהרכב היתה ב-10 בינואר, בהפסד 1:0 למכבי חיפה במסגרת הליגה. מאז ה-21 בינואר הוא אפילו לא נכלל בסגל של רובי קין במסגרת הליגה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
"הסיטואציה שלי די מסובכת. אני רוצה לשחק יותר, זה חשוב מאוד עבורי. אני לא מרוצה מהמצב, אבל אמשיך לעבוד קשה ואחכה להזדמנות שלי", אמר מוסקרה לתקשורת הפנמית לפני כחודשיים. "אני שמח שבנבחרת אני מקבל את הבמה והאמון, כי אז זה בא לידי ביטוי ביכולת שלי על הדשא". מאמנו בנבחרת תומאס כריסטנסן הוסיף ואמר אז: "הוא מיובש במכבי תל אביב מסיבות לא מקצועיות. אין קשר לכדורגל בכלל. מדובר בסיבה אחרת. בהזדמנויות שהוא קיבל בישראל, הוא הוכיח את עצמו כשוער מצוין".


