מכבי תל אביב חגגה הערב (שבת) את האליפות ה-24 בתולדותיה אחרי שניצחון 0:3 על הפועל באר שבע בבלומפילד הבטיח את הזכייה. דקות לאחר מכן מנהלת הליגות הכריזה שערן זהבי נבחר ל"שחקן העונה". החלוץ הוותיק כבש 17 שערים ובישל 7 נוספים והוא הוסיף את התואר האישי לאליפות החמישית בקריירה (והרביעית עם מכבי תל אביב).
בסיום המשחק זהבי עלה ליציע בשער 11 כדי לשיר יחד עם האוהדים. מיד אחריו טיפס ליציע גם שרן ייני, שלא שכח לקחת דגל שעליו שמות של נרצחים ונופלים במלחמה.
בחירות פאנל המומחים (קולו של כל אחד מהם שווה 9 אחוזים מהשקלול הסופי):
פיני בלילי - ערן זהבי
עודד מכנס - ערן זהבי
גיא חיימוב - ענאן חלאילי
ראובן עטר - ערן זהבי
עופר שטרית - מילסון
שקלול התוצאות בסטורי אינסטגרם, בטוויטר ובאתר המנהלת, יחד עם בחירות פאנל המומחים:
1. ערן זהבי - 45%
2. ענאן חלאילי - 31%
3. מילסון - 19%
4. תומר יוספי - 5%
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
הצהובים הוליכו את הטבלה לאורך כל העונה מלבד מחזור אחד, איבדו פער של 10 נקודות, החזירו אותו בהמשך והערב סיימו יום חגיגי עם הנפת הצלחת. התואר חזר לקרית שלום אחרי שלוש שנים בהן מכבי חיפה שלטה ללא עוררין בליגת העל וזכתה בשלוש אליפויות רצופות. זו הצלחת השישית בעידן מיטש גולדהאר, שהגיע למשחק.


