אף שרובי קין הצהיר אתמול (חמישי) במסיבת העיתונאים כי הוא מנסה להתרכז ביחד עם השחקנים בניצחון על הפועל באר שבע ופחות בעובדה כי מדובר במשחק על האליפות, ההתרגשות במכבי תל אביב גדולה לקראת מחר ולראיה המאמץ הגדול שעשו השבוע בצוות הרפואי כדי להכשיר את ערן זהבי, אנריק סבוריט ואופיר דוידזאדה למשחק הגדול.
בעלי הקבוצה מיטש גולדהאר שב אתמול לארץ אחרי שעזב ליומיים וחצי, כדי להיות שוב קרוב אל השחקנים ולתרום חלק בהכנה המנטלית כדי לסיים את הסיפור מחר. כפי שפורסם כאן במהלך השבוע, מכבי תל אביב ביקשה ממנהלת הליגות בכדורגל להכין עבורה את הצלחת כבר למחר ולא להמתין למחזור הסיום מול בני ריינה וזאת כדי לאפשר לגולדהאר להיות נוכח בטקס, במידה שמכבי תל אביב תשלים מחר את המטרה ותבטיח את האליפות. כזכור, כדי לא להיות תלויה בתוצאה של מכבי חיפה בסכנין, מכבי תל אביב צריכה לדאוג לעצמה לניצחון ושלוש נקודות שיסגרו את הסיפור כבר מחר בלילה ב-100 אחוז.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
במכבי תל אביב היה הבוקר מי שלקח דוגמא משני משחקים כדי להדגיש שהכל אפשרי בספורט. "רבים העריכו שלא ננצח את מכבי חיפה בשבת שעברה ועשינו את זה. רבים האמינו שמכבי תל אביב תזכה אמש בגביע המדינה והיא הפסידה. רבים משוכנעים שכבר זכינו באליפות, אבל המשימה עוד לפנינו וצריך לדאוג להשלים אותה בלי תקלות".