שלושה ימים אחרי שנפצע בכתפו במשחק נגד מכבי חיפה, קיימת אפשרות סבירה שערן זהבי ישחק בשבת נגד הפועל באר שבע במשחק שעשוי להיות משחק האליפות של מכבי תל אביב.
הפציעה של זהבי מוגדרת כפריקת עצם הבריח מהשכמה, ואפשרות לניתוח אכן קיימת, אבל לא מן הנמנע שקפטן הקבוצה לא יוותר על המשחק ועד כה הוא מצליח להתגבר על הכאבים.
אתמול ערך זהבי אימון קל בקרית שלום ומחר באימון הערב, יידעו יותר גם במכבי תל אביב וגם החלוץ עצמו, האם יוכל לשחק במשחק שעליו הוא לא רוצה לוותר בשום אופן.
המשחק בשבת אמור להיות משחק האליפות מול בלומפילד מלא ומלך שערי הקבוצה מתכוון לעשות הכל כדי ליטול בו חלק.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
באשר לעתידו של זהבי, עדיין לא ברור לאן הוא מכוון וההתלבטות היא מאוד גדולה. זהבי יהיה בקיץ בן 37 ולפרוש אחרי זכייה באליפות רביעית בקריירה עם מכבי תל אביב, זה תסריט ראוי, אבל השערים שכבש העונה בכל המסגרות והרעב הגדול להמשיך לשחק, עשויים לגרום לכך שהוא ימשיך לעונה נוספת.
בכל אופן, הדברים עדיין בשלב ראשוני וזהבי עוד צריך לקבל החלטות עם עצמו בנוגע לתוכניותיו לעונה הבאה.