הכישרון הגדול של מכבי פתח תקוה, לירן חזן, חתם היום (ראשון) על חוזה ל-5 שנים במועדון. הקשר בן ה-18 הוא מלך השערים של גביע המדינה העונה עם 5 כיבושים ונחשב לפוטנציאל גדול להיות אחד האקזיטים הבאים של המועדון עם מכירה לחו"ל, בדומה למנור סולומון וליאל עבדה.
בתוך כך במועדון הייתה שביעות רצון גדולה אחרי הניצחון הגדול 1:4 אמש בדרבי העירוני מול הפועל שכבר ירדה ללאומית. המלאבסים שמתכוננים לגמר הגביע בסוף החודש, רוצים לסיים את הליגה בצורה המוצלחת ביותר וכעת המטרה תהיה לנצח את בית"ר ירושלים במחזור הסיום ולהתכונן כראוי לגמר.
מאחורי הקלעים כבר עוסקים במלאכת השמירה על שחקנים מהסגל הקיים, כאשר אחת המטרות המרכזיות היא השארתו של הקשר מאור לוי שעונה נוספת לפחות. לוי מושאל ממכבי חיפה ומסיים את חוזהו אצל הירוקים בסיום העונה הבאה. הוא הפך לאחד השחקנים המרכזיים של המאמן רן קוז'וך ובפתח תקוה רואים בו בורג משמעותי בהרכבת הקבוצה לעונה הבאה. לוי ממתין להחלטת מכבי חיפה בנוגע לעתידו ונראה שהירוקים יבקשו ממנו להאריך חוזה ואז ישאילו אותו שוב, כשמכבי פתח תקוה צפויה לקבל עדיפות על פני קבוצות אחרות.
אחרי מימוש האופציה על לוקה שטור, עליה פורסם כאן, ינסו כעת במועדון להאריך את חוזהו של אנדראס קארו, ממנו יש שביעות רצון, הן מקצועית וגם חברתית בהשתלבות שלו בחדר ההלבשה. איברהים ג'אבר, מואיז אדילהו וסאליו גינדו צפויים לעזוב.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בתוך כך עסקו במועדון גם באירוע אלימות שהתרחש אחרי המשחק, כאשר אוהד הקבוצה התלונן כי הותקף באיזור מתחם האימונים של הקבוצה על ידי מספר אוהדי הפועל פתח תקוה לכאורה שהגיעו למקום. בהודעת המשטרה שפורסמה הבוקר נמסר: "שוטרי מחוז מרכז עצרו הלילה תושב פתח תקוה בחשד שתקף אמש אוהד כדורגל אחרי משחק הדרבי שהתקיים בעיר.
שוטרי תחנת פ"ת פתחו הלילה בסריקות עם קבלת דיווח בדבר קטטה שאירעה סמוך לאצטדיון הישן בעיר. על פי החשד, הקורבן אשר הגיע למקום על מנת לקחת את רכבו הותקף על ידי מספר חשודים ונפצע באורח קל. כאמור,בתום פעולות חקירה מואצות עצרו השוטרים את החשוד - תושב העיר כבן 30. בתום חקירתו החשוד נכלא והיום תבקש המשטרה להאריך את מעצרו".