בצל ההבנה במכבי חיפה כי צ'ארון שרי לא צפוי לחזור לשורותיה בעונה הבאה, הקפטן הירוק לשעבר ממשיך ליהנות בליגה ההולנדית והערב (שני) הבקיע צמד נהדר בניצחונה של ניימיכן 0:3 בחוץ על אקסלסיור. הקשר ההולנדי-סורינאמי שיחגוג בחודש הבא את יום הולדתו ה-36 ומשחק בניימיכן כמושאל ממכבי חיפה, שבר בצורת בת שלושה חודשים עם פצצה לחיבורים מ-25 מטרים בדקה ה-60 והשלים צמד בבעיטה מהאוויר בימין ארבע דקות לאחר מכן. רובר גונסאלס הספרדי קם מהספסל וחתם בדקה ה-90, כשהמנצחת כבר במקום השישי ומפגרת בשתי נקודות בלבד אחרי אייאקס והכרטיס לליגה האירופית.
כזכור, ניימיכן פספסה כבר הזדמנות להגיע לאירופה כשהפסידה בגמר הגביע 1:0 לפיינורד והיא מקווה להדביק את אייאקס בשני המחזורים שנותרו. אם תישאר במקום השישי או תרד לשביעי, היא תשחק בפלייאוף על הכרטיס לקונפרנס ליג.
צפו בשער הראשון של צ'ארון שרי
צפו בשער השני
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
שרי הבקיע ארבעה שערי ליגה מאז הצטרף לניימיכן בסוף ינואר. בנוסף הוא כבש אחד ובישל עוד שניים במסע היפה בגביע.


