יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ביום ראשון השבוע, ערב חג שני של פסח, עלו על הדשא של המגרש העירוני ביקנעם כוכבי "קובי" ליגה משלנו בהנהלת דורון דואני, למשחק ראווה מול שחקני כדורגל מקומיים מהטובים. זו השנה השלישית שמתקיים ביקנעם אירוע כדורגל לזכר הנופלים והנופלות אוהדי כדורגל ואוהדי מכבי חיפה בפרט. למשפחת השכול ביקנעם הצטרפו, למרבה הצער, עוד תשע משפחות מאז ה 7.10, כך שהאירוע התקיים גם עבורן וגם למען תקווה ותפילה למען החזרת 133 החטופים משבי החמאס.
בטקס הפתיחה המרגש וחלוקת התעודות למשפחות ולשחקנים נכחו ראש העיר רומן פרס, שנשא דברים וכיבד בנוכחותו את המשפחות השכולות. בנוסף, נכחו ליאור בכר מנכ"ל המתנ"ס ועמית בוחבוט סגן ראש העיר. זר והוקרה מיוחדת לשחקן הכדורגל מנשה זלכה שחקן הפועל חדרה שחקן שנמצא במילואים שמשתתף פעיל במלחמה בעזה.
קבוצת שחקני נבחרת כוכבי יקנעם (בוורוד) כללו גם בני משפחות שכולות. הם שיחקו מול שחקני נבחרת "כוכבי קובי ליגה משלנו" (בכחול), כאשר המשחק היה לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה תושבי יקנעם. במשחק השתתפו אריק בנאדו, פיני בלילי, יקיר שינה, חיים סילבס, אופיר עזו, חנן ממן, גילי ורמוט ועוד. הפרשנים תומר לוי מערוץ הספורט, שלמה וייס מוואלה, רובי לוי - כתב ספורט חיפאי, שידרו את המשחק ב"שידור חי" לקהל ופירשנו את המתרחש על המגרש עם המון הומור ורגש, שהלהיב את השחקנים ואת הקהל. האירוע התקיים בהובלת מחלקת ספורט ברשת המרכזים הקהילתיים יקנעם, מבית החברה למתנ"סים, יחד עם עיריית יקנעם.
המשחק היה מותח ואחרי שהנבחרת של השחקנים של קובי הובילה 3-5, היה מהפך והכוכבים של יקנעם ניצחו 7-5 עם צמד שערים של פיני בלילי. במהלך המשחק חולקו גלידות מתנת "גולדה" לקהל ולשחקנים. בורגר סלון נתנו חסות על האירוע.
"הכבוד היה שלי, להגיע ולהיות נוכח בטקס מרשים שארגנתם עבור כל הנופלים, ישר כוח על העשייה שלכם", אמר אופיר עזו שחקן בית''ר ירושלים לשעבר. "כל הכבוד היה כיף ומרגש. שניפגש רק בשמחות", הוסיף פיני בלילי שחקן הפועל ת''א לשעבר, "תודה רבה שהזמנתם אותי היה לי לעונג", סיכם מנשה זלקה קפטן הפועל חדרה את החוויה הספורטיבית.
ליאור בכר, מנכ"ל רשת המרכזים הקהילתיים יקנעם, מבית החברה למתנ"סים: "אנו נרגשים לקיים את משחק הידידות הזה לזכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי מערכות האיבה בני יקנעם. זוהי הזדמנות חשובה עבורנו לחלוק כבוד לנופלים, להנחיל את זיכרון גבורתם לדור הצעיר ולחזק את ערכי הערבות ההדדית והקהילתיות. הספורט ידוע ביכולתו לאחד אנשים מכל קצוות הקשת החברתית, ולקדם ערכים של שיתוף פעולה, סובלנות ואחדות שכ"כ חשובים בתקופה זאת. אני רוצה להודות לכל מי שתרם להפקת המשחק הזה, ובפרט למשפחות השכולות שזיכרון יקיריהם ימשיך לחיות איתנו לנצח".