שחקני מכבי תל אביב ייהנו גם היום (שלישי) מיום מנוחה כפי שהיה להם גם אתמול. רובי קין נתן לשחקנים מנוחה גם ביום שישי הקרוב מאחר שהמשחק מול בני סכנין הוא רק ביום שני הבא. במכבי תל אביב משוכנעים שבתקופה הזו, החודש האחרון של העונה, מנוחה היא אלמנט שיכול לעשות טוב, בתנאי שהוא במינון הנכון.
חמישה שחקנים של מכבי תל אביב יצטרכו להיזהר מול סכנין מספיגת כרטיס צהוב, שימנע מהם לשחק מול מכבי חיפה במחזור שאחרי זה. מדובר במילסון, דור פרץ, אנריק סבוריט, רוי רביבו ועדן קארצב. לרביבו ולסבוריט יש 8 כרטיסים צהובים. למילסון, פרץ וקארצב 4 כרטיסים צהובים. עוד כרטיס צהוב לכל אחד מהחמישה והוא לא יוכל לשחק במשחק הבא.
מבין החמישה רק קארצב ספג צהוב במשחק האחרון מול מכבי בני ריינה. כל היתר לא קיבלו צהוב במשחק החוץ בשבת האחרונה, כך שהציפייה היא שכולם יידעו לשמור על עצמם ביום שני בדוחא ולהימנע מכרטיס צהוב שיביא להיעדרותם מול מכבי חיפה.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
במכבי תל אביב מבינים אחרי עוד ניצחון של מכבי חיפה, שלא מרפה מהם, שהמאבק על האליפות עוד לפניהם וגם פער של 7 נקודות שיש כעת, לא יכול לייצר רגיעה. יש לקבוצה עוד חמישה משחקים בפלייאוף ובתוכם המשחק הישיר מול מכבי חיפה, כך שהעבודה עוד לפני השחקנים והם יצטרכו להתחיל את הסיבוב השני של הפלייאוף ולנצח בסכנין.


