מחזור חדש בליגת העל ייצא לדרך בסוף השבוע והערב (שלישי) פרסמה ההתאחדות לכדורגל את שיבוצי השופטים למחזורים 31 בפלייאוף העליון ו-30 בפלייאוף התחתון.
המחזור ייצא לדרך בשבת ב-17:00, כאשר מוליכת הטבלה מכבי תל אביב תתארח אצל מכבי בני ריינה שאותה לא הצליחה לנצח העונה. עידן לייבה ינהל את המפגש באצטדיון גרין. עוד בפלייאוף העליון, ספיר ברמן שובצה למשחק בין הפועל באר שבע לבני סכנין ביום שני ואוראל גרינפלד ישפוט את הדרבי בין הפועל למכבי חיפה שייערך גם כן ביום שני ולמעשה ינעל את המחזור.
שיבוצי השופטים לסוף השבוע בליגת העל
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(4+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
בפלייאוף התחתון, יואב מזרחי שובץ למפגש בין הפועל ירושלים להפועל חדרה, מג'ד רושרוש ישפוט את מכבי פתח תקוה נגד מכבי נתניה, שניר לוי את המפגש המרתק בין שתי נועלות הטבלה בין מ.ס. אשדוד והפועל פתח תקוה וארז פפיר יהיה במשחק הטעון בבלומפילד בין הפועל תל אביב לבית"ר ירושלים.


