האם דניל לסובוי בדרך החוצה ממכבי חיפה? כל הסימנים מראים ששחקן הכנף בן ה-26 שהגיע לירוקים בהשאלה מדינמו מוסקבה, לא יירכש בתום העונה בהתאם לאופציה של הקבוצה. לסובוי רשם 9 הופעות בלבד מאז שהצטרף לירוקים בחלון ההעברות של ינואר, וב-278 לא רשם שער או בישול.
על פי ההערכות, לסובוי כמו שחקנים נוספים בקבוצה יעזוב בתום העונה, אולם על פי סוכנו "עדיין הכל פתוח".
"מכבי חיפה החליטה להשהות את כל ההחלטות בנוגע לעתידם של שחקנים בקבוצה עד לסיום העונה", גילה הסוכן שחר גרינברג בשיחה עם התקשורת הרוסית. "ההחלטות לא יתקבלו לפני כן. נכון לעכשיו, אף אחד ממכבי חיפה לא דיבר איתנו או עם דינמו מוסקבה בנוגע לדניל. יגיעו למסקנות לגביו בהמשך, יש עדיין הרבה משחקים לשחק".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
במכבי חיפה מתכוננים למהפכה בסגל בקיץ, על רקע ההדחה המפתיעה מגביע המדינה וההתרחקות ממאבק האליפות. פרנזי פיירו ופייר קורנו צפויים להימכר, וגם חזרתו של צ'ארון שרי למועדון אחרי ההשאלה בניימיכן, מוטלת בספק.


