אחרי ההעפלה לחצי גמר גביע המדינה אמש (רביעי) ובמקביל להדחה של מכבי חיפה, בהפועל באר שבע מחדדים משימות ומשנים מטרות והמאמן אליניב ברדה נקב אמש לראשונה בגלוי במקום השני כיעד החדש של הפועל באר שבע. ברדה רמז אמש לשחקנים כי המפתח לקראת חצי גמר הגביע, הוא להמשיך לשמור על רמה גבוהה של צבירת נקודות בפלייאוף העליון ותחילה המשחק מול מכבי בני ריינה במחזור הקרוב. הפער כרגע הוא 3 נקודות למכבי חיפה, אך בהפועל באר שבע בטוחים שהם יכולים לסגור אותו.
ברדה יודע כי אחרי ההדחות של מכבי תל אביב ומכבי חיפה, הפועל באר שבע צריכה לזכות בגביע שלישי תוך חמש שנים, אבל הוא קודם מסמן עכשיו את המקום השני כמטרה אבל גם ככלי כדי לשמור את הפועל באר שבע בדופק גבוה לקראת חצי הגמר. על עתידו אמר ברדה אמש במסיבת העיתונאים באיצטדיון בפתח תקוה: "אני לא העניין כאן, אלא רק הפועל באר שבע. היא הדבר שחשוב באמת".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
שניים שזכו למילים חמות אמש בהפועל באר שבע הם אופיר מרציאנו והלדר לופס. מרציאנו הציל את הקבוצה מספיגה בסיום וברדה מאוד מעריך את האופן שבו קיבל השוער הוותיק את הפיכתו לשוער המשנה לניב אליאסי.
שחקן נוסף שקיבל הרבה קרדיט אמש הוא הלדר לופס שגם ידע לסחוט פנדל מעידן ורד וגם ידע לכבוש ולסדר ניצחון יוקרתי. בהפועל באר שבע יציעו ללופס להישאר לעונה נוספת על אף שהסיכויים שהוא יסכים אינם גבוהים מאחר שמשפחתו הנמצאת בפורטוגל, רוצה שהוא יחזור למדינתו.
מיגל ויטור ויוני סטויאנוב שספגו כרטיסים צהובים לא יהיו בסגל למשחק מול בני ריינה ביום ראשון. ברדה פירגן אמש בשיחות שונות לקהל של הפועל באר שבע שהגיע עם קרוב ל-3,000 אוהדים למשחק החוץ.


