עיתונאים מבולגריה מספרים ש"קבוצות מישראל הביעו עניין רציני בשוער לבסקי סופיה, פלאמן אנדרייב, אבל כרגע היא מצפה לקבל עליו יותר מ-4 מיליון יורו". לפי דיווחים בבולגריה, אנדרייב נמצא על הכוונת של קבוצות מליגות נוספות - בכירות יותר מליגת העל הישראלית. חוזהו הנוכחי יסתיים בקיץ 2025 ואם לא יאריך אותו, לבסקי כנראה תצטרך להסתפק בהרבה פחות מ-4 מיליון.
אנדרייב בן ה-19 נחשב לאחד מכדורגלני העתיד של הכדורגל הבולגרי והוא משמש כשוער הראשון של לבסקי סופיה כבר עונה שנייה ברציפות. בעונה שעברה הוא שמר על רשת נקייה ב-22 משחקי ליגה מתוך 33 בהם שותף ונבחר ל"שוער העונה" בליגה. העונה שמר על רשת נקייה ב-13 מתוך 23 משחקי ליגה.
ב-2022 הוא דורג במקום ה-22 ברשימת של CIES של הכדורגלנים המבטיחים בעולם שנולדו ב-2004, לצד שמות כמו גאבי, ויטור רוקה ויוסופה מוקוקו. אוסקר גלוך אגב, דורג אז במקום ה-32, אבל מאז פרץ בגדול.
אנדרייב שיחק העונה 180 דקות בצמד המשחקים של לבסקי סופיה נגד הפועל באר שבע במוקדמות הקונפרנס ליג, שם הבולגרים עברו את אליניב ברדה ושחקניו עם 0:0 בישראל ו-1:2 דרמטי בסופיה. בנוסף, השוער הצעיר עמד בין הקורות של הנבחרת הצעירה של בולגריה כשהיא גברה 0:1 על ישראל בספטמבר במוקדמות היורו.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בעבר מכבי תל אביב רכשה את פרדראג ראיקוביץ' כשהוא היה בן 20 ונחשב לשוער צעיר ומבטיח. הצהובים קנו אותו תמורת כ-3 מיליון יורו ב-2015 ומכרו אותו לריימס תמורת כ-5 מיליון יורו כעבור 4 שנים. היום ראיקוביץ' משחק במאיורקה הספרדית.


