הניצחון של מ.ס. אשדוד בשבת קבע כי רק הפרש שערים עדיף מפריד בין בית"ר ירושלים לקו האדום, אבל הערב (ראשון) סיפקה הקבוצה של ברק יצחקי מחצית ראשונה קסומה בדרך ל-0:3 שני ברציפות, הפעם על מכבי נתניה האומללה שסופרת שישה הפסדי בית רצופים לראשונה מאז 2015/16. ואז, למי ששכח, זה נגמר בירידת ליגה. כעת שתי הקבוצות נמצאות שלוש נקודות מעל הקו האדום, כאשר לנתניה הפרש שערים גרוע הרבה יותר. הקהל המקומי הגיב בקריאות "תתפטר" לעבר גיא צרפתי כבר לפני ההפסקה והמשיך בבוז לאחר שריקת הסיום.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
ברק יצחקי אמר בסיום: "אנחנו האמנו בדרך, אני מאוד גאה בשחקנים שלי על מה שהם עשו היום. אומנם הם הגיעו לכמה מצבים ולסילבה היו כמה הצלות. אבל ניצחנו ואני שמח מאוד".
"זה נכון שהתווינו דרך חדשה ממה שהיא שיחקה. כל אחד ומה שהוא מאמין בו. אני מאמין בכדורגל התקפי, אני מאמין בלשלוט בכדור וללחוץ כמה שיותר גבוה. להיות כמה שיותר קרוב לשער. השחקנים הסתגלו לזה בצורה די יפה ושיחקנו כדורגל פנטסטי גם בהפסדים למכבי תל אביב ובאר שבע. השחקנים מאמינים בדרך. אני רואה את הרצון של השחקנים, את הלמידה. יש פה שחקנים עם איכות נהדרת. תנו את הקרדיט לשחקנים".
על ההופעה המצוינת של השוער מיגל סילבה: "מיגל שוער נהדר, ראיתם את ההצלות שלו. גם משחק הרגל שלו הוא פנטסטי. עם המון ביטחון ואני שמח בשבילו".
מיגל סילבה, שהצטיין ביום שבו הוא חגג גם יום הולדת לבנו, אמר: "הרגשתי משהו בחימום, אבל תודה לאל יכולתי לשחק. זה ניצחון משוב מאוד. אני שמח שהצגתי יכולת טובה. אנחנו חייבים להמשיך ככה. מרגישים יותר בטוחים כרגע".


