הפועל חדרה, שסיימה בצורה טובה מאוד את משחקי הליגה הסדירה, תחל בשבת את משחקי המאני טיים בפלייאוף התחתון כשתארח את נועלת הטבלה הפועל פתח תקוה. חדרה עשתה ריצה יפה של ארבעה ניצחונות מתוך ששת המחזורים האחרונים בליגה והצליחה לברוח עד המקום העשירי, כשהיא מרוחקת שש נקודות מהקו האדום.
המאמן חיים סילבס ערך אסיפה לשחקניו ובין השאר הזהיר אותם מפני שאננות לקראת קרבות הפלייאוף, שצפויים להיות קשים מאוד העונה בהתחשב בעובדה שקבוצות כמו מכבי נתניה, בית"ר ירושלים וגם הפועל תל אביב נמצאות עדיין בסכנת ירידה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
"הפלייאוף זו ליגה חדשה ונפרדת ואנחנו צריכים להיות מוכנים לזה", אמר סילבס לשחקניו. "עשינו דברים יפים עד עכשיו, אבל אנחנו עדיין בעיצומו של הקרב. יש קבוצות שלא הבינו עד עכשיו שהן בתוך מאבקי התחתית, אבל עכשיו כשהפלייאוף מתחיל כל קבוצה שנמצאת בפלייאוף התחתון מבינה כבר שהיא נלחמת על חייה ולכן כל משחק מעכשיו הולך להיות סופר קשה. אם לא נהיה מוכנים מכל הבחינות, נשלם על זה ביוקר".
מי שנעדר מאימוני הקבוצה השבוע הוא החלוץ אלעד מדמון, שנמצא עם הנבחרת הצעירה, ושיחק אמש בהפסד נגד הנבחרת הצעירה של גרמניה במוקדמות היורו 2025 לנבחרות צעירות. מדמון צפוי לשוב לישראל ולקחת חלק באימון המסכם ביום שישי.