שחקני מכבי פתח תקוה שבו הבוקר (שלישי) לאימונים, אחרי שקיבלו ארבעה ימי חופשה מהצוות המקצועי לנוכח פגרת הנבחרות. המלאבסים יפתחו את משחקי הפלייאוף התחתון במשחק ביתי מול מ.ס.אשדוד בשבת ושלושה ימים לאחר מכן תארח הקבוצה את מכבי תל אביב, במסגרת רבע גמר גביע המדינה.
מאימון הבוקר נעדרו שחקני הנבחרות הצעירות, גיא דזנט, לירן חזן וניב יהושוע שנמצאים עם נבחרת הנוער וכן עידן טוקלומטי והדר פוקס שמשתייכים לסגל הנבחרת הצעירה. אלון אזוגי שסובל מקרע בשריר הירך האחורי ימשיך להיעדר גם משני המשחקים הקרובים, כמו גם הבלם הקפריסאי אנדראס קארו שנפצע אמש במשחק הנבחרת נגד סרביה ובעקבות פגיעה בכתף ייעדר בין 10 ימים לשבועיים.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
מי שהפתיע הבוקר את אנשי הקבוצה הוא הבלם עוביידה חטאב שחזר להתאמן, אחרי שחש הטבה משמעותית במצב הפציעה בברכו. האבחנה הראשונית לפני כשבועיים היתה קרע קטן ברצועה הצידית בברך וזמן ההיעדרות המשוער היה שישה שבועות, אולם חטאב הפתיע כאמור את המאמן רן קוז'וך כשביקש להצטרף היום לאימון הבוקר ואכן נטל בו חלק.