אורלנדו מוסקרה אולי לא משחק במדי מכבי תל אביב בתקופה האחרונה, אבל בכל הקשור לנבחרת פנמה הוא ממשיך להציג יכולת טובה ויציבה. השוער הציג הלילה (בין חמישי לשישי) יכולת טובה מאוד בין הקורות, אבל לא מנע מפנמה הפסד 3:0 למקסיקו בחצי גמר פלייאוף ליגת האומות של מרכז אמריקה.
מוסקרה סיפק מספר עצירות מרשימות ומנע תבוסה גדולה יותר, כשהוא סוחט מחמאות בתקשורת המקומית. אדסון אלברס (40), חוליאן קיניונס (43) ואורבלין פיניידה (67) כבשו למקסיקו, שעלתה בקלות לגמר.
כעת מוסקרה ינוח עד חזרתה של ליגת העל, כמו שבעת חבריו לקבוצה שנכללו בסגל נבחרת ישראל - רוי רביבו, אופיר דוידזאדה, דור פרץ, עידו שחר, גבי קניקובסקי, דור תורג'מן וערן זהבי.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בגמר תפגוש מקסיקו את ארצות הברית, שניצחה 1:3 את ג'מייקה אחרי הארכה. 90 הדקות הסתיימו ב-1:1, אבל האמריקאים כבשו פעמיים בתוספת הזמן ועלו.