מכבי תל אביב יצאה לחופשה מיד אחרי המשחק מול הפועל חיפה ביום ראשון בערב, כשהשחקנים ישובו להתאמן רק ביום שני הבא. חלק מהם מיהרו לנצל את ההזדמנות ויצאו לחופשות כבר למחרת משחק סיום העונה הסדירה, ואתמול (שלישי) טס לאנגולה מילסון, שהדאיג את אוהדי מכבי תל אביב כאשר התיישב על הדשא בסיום המשחק מול הפועל חיפה ופונה כשהוא מדדה מהמגרש.
הכוכב המריא לחופשה במולדתו ולא ייקח חלק במשחק הקרוב של נבחרת אנגולה. יחד עם זאת, ההערכות במכבי תל אביב הן שכאשר הקבוצה תשוב להתאמן בשבוע הבא, הוא כבר יהיה כשיר ויוכל לשחק במחזור הראשון של הפלייאוף העליון, מול בני סכנין בעוד שבוע וחצי.
ארבעה שחקנים של מכבי תל אביב נמצאים ברשימת ההמתנה של נבחרת ישראל - אושר דוידה, עידן נחמיאס, דן ביטון ואבישי כהן - ולהם נאמר שהם יכולים לטוס לחופשות, אבל שיהיו זמינית למקרה שהנבחרת תזדקק להם. דוידה טס לברצלונה ויוקפץ במידת הצורך. כזכור, לצהובים שבעה שחקנים בסגל של אלון חזן בבודפשט, כאשר רז שלמה נגרע ממנו ביום ראשון לאחר שהתברר כי הפציעה בברכו נמשכת והוא אינו כשיר.
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(1.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
יתרון (4) 205
21:00

ליון-וילרבאן
(6.5+)

מונאקו
וילרבאן אחרי ניצחון די נדיר על פרטיזן, אך היא הקבוצה החלשה במפעל. מונאקו הפסידה 2 ברציפות ביורוליג וכעת מקבלת סוג של "מתנה", כשהיא גם ניצחה ב-4 המפגשים האחרונים בין הקבוצות. מונאקו עדיפה בהרבה, היא חייבת ניצחון והיא תשיג אותו כי המארחת לא מסוגלת לנצח 2 ברצף
יתרון (4) 223
21:00

ונציה

מנרסה
(7.5+)
ונציה קבוצה ביתית מצוינת העונה בעוד הספרדים בדיוק להפך, כשהאיטלקים הפסידו רק פעם אחת בבית העונה - הספרדים ניצחו רק פעם אחת בחוץ. ונציה תמשיך ביכולת הטובה בביתה ותעמוד בליין
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(2.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
הצהובים יצאו לפגרה במצב רוח מרומם, בטח אחרי התבוסה ביום חמישי שעבר מול אולימפיאקוס. הניצחון ביום ראשון נתן הרבה אוויר וכך כמובן גם התיקו של מכבי חיפה מול הפועל תל אביב, שהגדיל את הפער עם הכניסה לפלייאוף העליון לשבע נקודות. מוליכת ליגת העל מקווה ששחקני הנבחרת יהיו במצב רוח טוב גם כשיחזרו לקבוצה בשבוע הבא.


