ניב אליאסי ממשיך בהפועל באר שבע: השוער הצעיר של הקבוצה מהנגב חתם היום (ראשון) על הארכת חוזה לארבע שנים נוספות במועדון. אליאסי, שירוויח כ-120 אלף דולר נטו לעונה, פתח את העונה כשוער השני של הקבוצה, אבל תפס את המקום בין הקורות בעקבות הפציעה של אופיר מרציאנו ותפס את אפודת השוער הראשון של אליניב ברדה, שמאמין בו וסומך עליו גם לשנים הבאות.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
"הארכת החוזה היא מהלך טבעי מבחינתי", אמר אליאסי, "מצאתי כאן בית חם שהפך עבורי למשפחה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינת הקהל. בהזדמנות הזו אני רוצה להודות לכל האוהדים על האהבה הרבה שהם מרעיפים עליי מהיציע ומחוצה לו. אני אמשיך לתת את הכול למען הצלחת המועדון".
אליאסי חתם בהפועל באר שבע בקיץ 2021, כשהיה בן 19, אחרי ששיחק בעלייה כפר סבא. הוא שימש כשוער שלישי ובינואר שעבר הושאל להפועל ניר רמת השרון, לפני ששב לקבוצה בקיץ. אחרי המכירה של עומרי גלזר לכוכב האדום בלגרד וסיום דרכו של אריאל הרוש, הוחתם אופיר מרציאנו ואליאסי היה אמור להוות גיבוי.
בפתיחת העונה מרציאנו אכן היה השוער הראשון, אבל לאחר מכן נפצע ואליאסי קיבל צ'אנס ולקח אותו בשתי ידיים. הכדורגלן הצעיר גילה יכולת גבוהה מאז שהפך לשחקן הרכב במחזור החמישי ובזמן הזה גם הפך לשוער הראשון של הנבחרת הצעירה. הוא שותף ב-22 משחקי ליגה עד כה ושמר על רשת נקייה ב-10 מהם.


