הכדורגל הוא גלגל ומי שהיה מאוד צמוד אתמול (שישי) לתוצאה עימה חזרה מכבי תל אביב מסרביה, אלה היו שחקני הפועל באר שבע ואנשי המועדון שיודעים היטב מה היא השפלת 1:6.
בחודש יולי ערב פתיחת ליגת העל, הגיעה מכבי תל אביב לטרנר למשחק גביע הטוטו של "האירופאיות" והביסה את הפועל באר שבע באותה תוצאה בה היא הובסה שלשום מרגלי אולימפיאקוס. אף שהיה מדובר רק בגביע הטוטו, שחקני הפועל באר שבע לא הצליחו להתגבר על הערב הקשה והתוצאה העגומה.
"לקח לנו חודשים להתאושש מה- 1:6 של מכבי תל אביב", נזכרים בהפועל באר שבע. "המועדון היה בבלבול גדול, בלחץ, אי אפשר היה להתנער ולהשתחרר מהתוצאה הזו. האוהדים שבאו בציפיות לעונה הזו, היו מרוסקים. כל סיבובי המוקדמות בקונפרנס ליג בקיץ היו תחת השפעת ה 1:6. גם את הליגה פתחנו כעבור יותר מחודש עם גיבנת ה 1:6. התוצאה הזו עשתה לנו את הנזק הכי גדול לעונה".
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
למכבי תל אביב אין סיבובי מוקדמות לעבור עתה ואין לה זמן ארוך כדי להתאושש. כבר מחר היא במשחק קריטי מול הפועל חיפה בבלומפילד. "אם הם לא יידעו להתאושש מיד מהתבוסה הזו, יקרה להם מה שקרה לנו. ה-1:6 ריסק אותנו. עכשיו תור מכבי להתמודד איתו".
