הכדורגל הוא גלגל ומי שהיה מאוד צמוד אתמול (שישי) לתוצאה עימה חזרה מכבי תל אביב מסרביה, אלה היו שחקני הפועל באר שבע ואנשי המועדון שיודעים היטב מה היא השפלת 1:6.
בחודש יולי ערב פתיחת ליגת העל, הגיעה מכבי תל אביב לטרנר למשחק גביע הטוטו של "האירופאיות" והביסה את הפועל באר שבע באותה תוצאה בה היא הובסה שלשום מרגלי אולימפיאקוס. אף שהיה מדובר רק בגביע הטוטו, שחקני הפועל באר שבע לא הצליחו להתגבר על הערב הקשה והתוצאה העגומה.
"לקח לנו חודשים להתאושש מה- 1:6 של מכבי תל אביב", נזכרים בהפועל באר שבע. "המועדון היה בבלבול גדול, בלחץ, אי אפשר היה להתנער ולהשתחרר מהתוצאה הזו. האוהדים שבאו בציפיות לעונה הזו, היו מרוסקים. כל סיבובי המוקדמות בקונפרנס ליג בקיץ היו תחת השפעת ה 1:6. גם את הליגה פתחנו כעבור יותר מחודש עם גיבנת ה 1:6. התוצאה הזו עשתה לנו את הנזק הכי גדול לעונה".
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
למכבי תל אביב אין סיבובי מוקדמות לעבור עתה ואין לה זמן ארוך כדי להתאושש. כבר מחר היא במשחק קריטי מול הפועל חיפה בבלומפילד. "אם הם לא יידעו להתאושש מיד מהתבוסה הזו, יקרה להם מה שקרה לנו. ה-1:6 ריסק אותנו. עכשיו תור מכבי להתמודד איתו".


