אחרי שירדה למקום הרביעי, הפועל באר שבע רוצה להתאושש ומקבלת יריבה בהזמנה: מחרתיים (שבת, 17:30, ספורט4) היא תארח את מ.ס. אשדוד שמדורגת לפני אחרונה בטבלה, ותקווה שבסוף המחזור, לאחר שהפועל חיפה תתארח אצל מכבי תל אביב, היא תחזור למקום השלישי.
"את המסקנות שלנו אנחנו נסביר לשחקנים. נסביר להם את הטעויות ואת הדברים שלא אהבנו, והיו כאלה במשחק הזה", אמר אליניב ברדה לקראת המשחק מחרתיים. "יש דברים שאנחנו רוצים לשפר, בטח את שפת הגוף והאינטנסיביות. ההרחקה השנייה הייתה כתוצאה ממהלך של כדורגל, לגבי ההרחקה הראשונה אני מעריך שהמועדון יטפל בה בפנים".
מיגל ויטור עדיין פצוע, שי אליאס ומריאנו באריירו מורחקים, אבל ברדה שולח מסר: "נראה היום ומחר את המצב של הפצועים, אבל בכל מקרה מי שמשחק ומקבל הזדמנות יצטרך להוכיח את עצמו ולהראות שהוא ראוי ללבוש את החולצה של הפועל באר שבע. זה משחק נגד קבוצה מאוד טובה והמיקום שלה בטבלה מאוד מטעה. יש לה שחקנים וסגל מאוד חזקים. אני מקווה שנסיים את העונה הסדירה כמו שצריך, כי אנחנו חייבים לשפר עמדות לקראת הפלייאוף. אני מצפה לאינטנסיביות ושפת גוף טובה יותר".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
יוני סטויאנוב הוסיף: "יצאנו מאוכזבים מהמשחק נגד הפועל חיפה שהיה פחות טוב. השבוע נעבוד קשה ונקווה שנסיים בטעם טוב את העונה הסדירה".
