מנשה זלקה עבר ערב לא פשוט כאשר הפועל חדרה אירחה את בני סכנין, שאוהדיה קיללו אותו ושרקו בוז בכל נגיעה שלו בכדור. לשמחת קפטן הפועל חדרה, קבוצתו ניצחה 0:1 הודות לפנדל עמוק בתוספת הזמן ולפחות מבחינה ספורטיבית הנקמה הושגה.
היום (רביעי) שר התרבות והספורט מיקי זוהר נפגש עם מנשה זלקה ומנכ"ל המועדון אלי דגני, לאחר קריאות אוהדי בני סכנין, במטרה לחזק את קפטן חדרה שכזכור חזר למגרשי הכדורגל לאחר 155 ימי מילואים כלוחם בצפון.
יתרון (3) 88
19:45

קיירט אלמאטי
(3+)

ריאל מדריד
חקני קייראט צפויים להילחם על כל כדור במשחק , שלחלקם הוא הכי גדול בקריירה, וגם אם יפסידו — הסיכוי לתבוסה גדולה נמוך.
יתרון (3) 125
20:45

אנאדולו אפס

מכבי תל אביב
(8+)
מכבי פותחת את העונה כשהיא מאוד נחלשה, ועם לא מעט בעיות מובנות בסגל. אנאדולו איכותית מאוד, ולמרות שהמשחק בפודגוריצה, הטורקים ירצו לשלוח מסר. שווה ללכת עם הטורקים
זוהר אמר בפגישה: "מנשה זלקה מייצג את הישראלי היפה, שבזמן אמת עזב הכל והתגייס להגן על המדינה שלנו. לא ניתן שיבזו חיילי מילואים ולא ניתן יד לביזוי ולהשפלת חיילי צה"ל".