יממה לפני פרסום סגל נבחרת ישראל למשחק מול איסלנד בעוד שמונה ימים, התקבלה החלטה אצל יוסי בניון ואלון חזן להזמין לסגל את מיגל ויטור, על אף שטרם חזר לשחק בשורות הפועל באר שבע. גם שון גולדברג ממכבי חיפה שעדיין לא חזר לשחק, אמור להיות כשיר לנבחרת.
מהבדיקות שעשו בנבחרת, ויטור אמור לשוב היום לפעילות כמעט מלאה בהפועל באר שבע ומחר הוא אמור להתאמן לראשונה בצורה מלאה בבית האדום. אם יצליח מחר לסיים את האימון, יילקח ויטור בחשבון גם למשחק של הפועל באר שבע בשבת מול מ.ס. אשדוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 235
21:45

פטרבורו

רדינג
פטרבורו פייבוריטית קלה בגלל הביתיות והניצחון במפגש הישיר לפני שבועיים, אבל רדינג מספיק איכותית כדי לגנוב נקודה.
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
רגיל (2) 284
21:45

נוריץ'

ווטפורד
האורחת לא בעונת שיא אבל יש לה המון על מה לשחק כשהיא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהמקום השלישי. נוריץ' מתחת לקו האדום ומתאוששת מפתיחת עונה רעה, אבל עדיין לא מספיק טובה לנצח בהתמודדות הזו
כך או אחרת, חזן ובניון שיפרסמו מחר את הסגל לקראת המשחק הגדול בחמישי הבא בבודפשט בחצי גמר ליגת האומות, יכללו את ויטור בפנים מתוך הנחה שגם אם לא ישחק בשבת מול אשדוד, יש לו עוד שמונה ימים למשחק מול איסלנד והוא אמור להיות כשיר בימים האלה.
כזכור, הנבחרת תמריא רק ביום שני להונגריה ויש לצוות עוד זמן כדי שויטור יהיה מוכן לפתוח בהרכב מול האיסלנדים. ויטור הוא עוגן במרכז ההגנה של הנבחרת והכוח שלו במצבים נייחים ובקרנות, מאפשר לו להיות אפקטיבי גם בהתקפה. בהנחה שגולדברג ישחק לצידו, הנבחרת תקבל בסופו של דבר את הצוות האופטימלי במרכז ההגנה.
כפי שפורסם כאן לראשונה שלשום, לבלם מכבי תל אביב עידן נחמיאס המצוי בכושר מצוין, סיכוי גבוה לקבל זימון מחר, במיוחד כשבלם אחר של מכבי תל אביב, רז שלמה, לא אמור להיות כשיר לסגל הנבחרת.


