באירופה מעריכים שמקומה של מכבי תל אביב ברבע גמר הקונפרנס ליג כמעט מובטח. על פי סוכנות הסטטיסטיקה "Opta", לצהובים יש סבירות של לא פחות מ-98% לעלות שלב אחרי ה-1:4 על אולימפיאקוס במשחק הראשון ביוון.
לפני צמד המפגשים העניקה הסוכנות סיכוי של 9% בלבד למכבי תל אביב לעלות, אולם אחרי ההצגה בפיראוס ויומיים לפני משחק הגומלין בסרביה, התמונה השתנתה באופן דרמטי.
בין היתר, לקחו בחשבון את הכושר של מכבי תל אביב שניצחה שישה משחקים ברציפות בכל המסגרות, כמו גם את הירידה של אולימפיאקוס שתגיע לגומלין לא רק אחרי התבוסה במשחק הראשון, אלא גם אחרי הפסד 3:1 בדרבי לפנאתינייקוס.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
למכבי חיפה, אגב, מעניקים ב-Opta סיכוי של 16% בלבד לעלות אחרי ההפסד 4:3 במשחק ה"בית" בבודפשט. הירוקים יגיעו לאצטדיון ארטמיו פרנקי בפירנצה בפיגור, וכשהסיכויים נוטים לטובתם.


