למרות שנפצע במשחק האחרון מול בית"ר ירושלים, עדן שמיר יתלבש הערב (שני, 20:00, ספורט1) למשחק מול הפועל חיפה, אבל ספק עד כמה יוכל להשתתף בו. כזכור לקבוצה שלושה חוסרים משמעותיים הערב: מיגל ויטור, רועי גורדנה ואנדרה פוקו. בהפועל באר שבע רוצים מאוד 3 נקודות הערב וירצו לנצל גם את החסרונות בהפועל חיפה.
בתוך כך, בסיום שיחה משותפת בין הנהלת המועדון לבין מאמן קבוצת הנוער, רועי אוריין, הצדדים סיכמו היום (שני) בצורה הדדית על סיום תפקידו כמאמן הראשי. מי שיחליף אותו בשלב הזה הוא מאמן נערים א' אורן פחימה. ההחלטה להיפרד מאוריין נבעה מהתוצאות האחרונות של הקבוצה. באר שבע מדורגת במקום ה-14 מתוך 16, נקודה בלבד מעל הפועל חדרה שבמקום האחרון.
אוריין אמר: "אני רוצה להודות למנהל המקצועי, עידן בר-און, על התקופה המשותפת שלנו יחד ולאחל לקבוצה הצלחה רבה במטרות שלה".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
במחזור האחרון של העונה הסדירה הפועל באר שבע תארח את מ.ס. אשדוד (שבת).


