הרבה מאוד לחץ השתחרר אמש (שבת) במכבי נתניה, אחרי נצחון החוץ 0:2 נגד מ.ס.אשדוד. נתניה הצליחה לקטוע רצף ארוך של שבעה משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון, בהם היא נוצחה שש פעמים. הניצחון אמש, היה המשך ישיר לניצחון היפה שהושג באמצע השבוע בגביע נגד הפועל ירושלים, למרות שהיכולת של היהלומים אתמול באשדוד היתה רחוקה מלהיות טובה.
שוער הקבוצה עומר ניראון, שהיה המצטיין בשורות נתניה, הציג משחק על גבול המושלם כאשר פעם אחר פעם הציל את קבוצתו מספיגת שער מול הניסיונות הרבים של שחקני אשדוד. ניראון שנכנס לשער לפני שלושה משחקי ליגה, נראה מצוין ושומר על רמה גבוהה בכל פעם שהוא משחק. "אני מותש מאוד, אבל מבסוט", אמר ניראון אמש בסיום המשחק. "כייף גדול לשבור את הרצף שלנו, עבדנו כל כך קשה בשביל להביא את הנקודות, אבל אני חושב שהיינו ראויים. שמח שהבאנו את הנקודות הביתה ושמח שהצלחתי לעזור לחברים. הקהל היה מדהים, שבא ותומך בנו בכל מגרש ועוזר לנו. אנחנו מרגישים אותם בכל דקה במגרש והוא ללא ספק השחקן ה-12 שלנו", סיכם ניראון.
יתרון (5) 346
03:30

דאלאס מאבריקס
(1.5+)

פילדלפיה 76
המפגש המותח של הלילה. דאלאס בתקופה לא רעה בבית, אבל פילדלפיה נחשבת לקבוצה מעט יותר יציבה כרגע.
יתרון (5) 356
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

יוטה ג'אז
(14.5+)
הקליפרס במומנטום ביתי נהדר באולם החדש (Intuit Dome), בעוד יוטה סופגת המון נקודות למשחק. הקליפרס אמורים "לטייל" כאן לניצחון נוח מול אחת ההגנות החלשות בליגה.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
לצד המחמאות של השוער לאוהדי הקבוצה, שהגיעו לאשדוד, נראה שחלק מהאוהדים החליט לפתוח בסוג של מחאה כלפי הבעלים אייל סגל. במהלך המשחק הונף שלט ענק ביציע נתניה ובו היה כתוב: "קבוצת כדורגל דורשת בעלים!", כשהדברים מכוונים כמובן אל הבעלים סגל.
בנוסף לשלט המחאה אף נזרק רימון עשן מהיציע שאיכלס את אוהדי נתניה, רימון שאמור לעלות לקבוצה בקנס כספי. על פי הודעת המשטרה, זורק הרימון לכאורה, גבר כבן 30, שניסה להימלט מהמקום במהלך המשחק, נעצר על ידי משטרת אשדוד.
מי שנותר אמש שוב מחוץ לסגל, הוא החלוץ סטניסלב בילנקי, שיש פיחות גדול מאוד במעמדו בקבוצה. זה משחק שני ברציפות שבילנקי לא בין ה-20 שמתלבשים, אחרי שגם בגביע מול הפועל ירושלים, הוא היה מחוץ לסגל. בשלב זה כבר מסתמן שאם לא יקרה משהו דרמטי ובלי קשר לזהות המאמן בעונה הבאה, בילנקי יעזוב את נתניה ולא ימשיך לעונה נוספת.


