מאמן הפועל ירושלים זיו אריה שוב היה מעורב הערב (שבת) בתקרית שנויה במחלוקת, שהפכה ויראלית, כאשר התפרץ על שחקן קבוצתו מתן חוזז בצורה די חריגה במהלך המשחק מול הפועל תל אביב (0:0). אריה, כך נראה, לא אהב את משחק ההגנה של שחקנו, ובדקה ה-67 גער בו בצורה חריפה. שלוש דקות לאחר מכן הוא עשה חילוף והוציא אותו.
"לא הגזמתי ולא כלום", אמר אריה בסיום, "שחקנים שלי יודעים את ההוראות הטקטיות, כל השנה עובדים על זה, הוא יודע מה אמורים לעשות בקו 4, זה יכול היה לעלות לנו במשחק. אם הוא לא הבין עכשיו, הוא יבין בהמשך השבוע".
ברשת, כצפוי, ביקרו את המאמן על התנהגותו, היו שטענו שהוא "מבייש את הכדורגל הישראלי", בעוד רבים הגנו על האמוציונליות של האיש על הקווים, שניסה לחנך את שחקנו.
רגיל (5) 49
19:00

ליטא

ישראל
למרות הסגל הכביכול חסר ועצם העובדה שמדובר במשחק ידידות בלבד, ישראל עדיין עדיפה משמעותית על ליטא, וזוהי ההזדמנות של מי שלא מרבים לפתוח בנבחרת להוכיח את עצמם גם במדים הלאומיים. ניצחון ישראלי
יתרון (5) 139
21:00

הכוכב האדום בלגרד
(1.5+)

מונאקו
הכוכב אחרי הפסד מפתיע לדובאי והיא חוזרת הביתה למשחק מול אחת הקבוצות הטובות במפעל. מונאקו הפסידה לפרטיזן, ויוצאת לעוד משחק קשוח מאוד. בסיטואציה שנוצרה, הכוכב תבוא חדה יותר, ובבית, היא אמורה לקחת את המשחק
יתרון (5) 151
21:00

פנרבחצ'ה
(1.5+)

הפועל תל אביב
הטבלה לא משקרת כשהפועל תל אביב מוליכה אותה, ולמרות שהאווירה הביתית במינכן תעזור מאוד לפנרבחצ'ה כאן, הפועל תל אביב פשוט טובה יותר ותנצח כאן
יתרון (6) 71
18:00

אנגולה
(2+)

ארגנטינה
הארגנטינאים כמובן נבחרת טובה יותר ומוכשרת יותר אך עלולה להיות מופתעת מהיריבה בצד השני בלא מעט היבטים. אנגולה לא תובס כאן
על המשחק אמר זיו אריה: "אני מאוכזב מהתוצאה, היה שבוע קשה מאוד, שיחקנו 120 דקות מאכזבות ביום שלישי והיינו חייבים לנצח פה. הגענו למצבים שלא הגענו כל השנה, היינו צריכים להיות יותר מדויקים. יש לי קבוצה טובה, עשינו שבוע של גברים. צריך לנצח את הפועל פתח תקוה בשבוע הבא".
אופק ביטון הוסיף ואמר על התיקו: "שטפנו את המגרש, היינו מצוינים, אבל זובאס כנראה אכל משהו טוב וזה נדבק לו. אני לא עושה חישובים יותר מדי, אני רוצה לנצח את הפועל פתח תקוה ואחריו נעשה חישובים".


