מכבי תל אביב שבה בצהריים לארץ אחרי המשחק הגדול אמש (חמישי) באתונה מול אולימפיאקוס והמאמן רובי קין הרגיש שהשחקנים זקוקים למנוחה, כך שהוא החליט לא להעמיס עליהם אימון צהריים שתוכנן בקרית שלום ולמעט השוערים אורלנדו מוסקרה ודניאל טננבאום שהרגישו צורך ונשארו להתאמן ואחרים שנשארו לטיפולים, מרבית השחקנים התפזרו לבתיהם וישובו מחר אחר הצהריים לקיים את האימון המסכם למשחק החוץ מול בית"ר ירושלים מחרתיים.
מילסון שסיים את המשחק עם חבישה על הירך סובל רק מחבלה ולא מפציעת שריר והוא אמור להיות כשיר למשחק מחרתיים.
החל מאמש וגם הבוקר בדרך חזרה לישראל, רובי קין דאג להוריד את הקבוצה לקרקע. במסיבת העיתונאים אמש באיצטדיון ועוד קודם בשיחה עם השחקנים בתום המשחק, הבהיר קין כי עם כל הסיפוק מהתוצאה הנהדרת באתונה, את העבודה מכבי תל אביב צריכה להשלים בחמישי הבא במשחק הבית בסרביה. שחקן בקבוצה אמר אחרי הנחיתה: "אם המשחק היה בבלומפילד, היינו מרגישים שעשינו צעד וחצי לרבע הגמר. זה שהמשחק בסרביה במגרש נייטראלי, משאיר אותנו בדריכות ובמתח רב לקראת הגומלין".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
אגב, אולימפיאקוס שיחקה העונה באיצטדיון בו ייערך המשחק כשהתארחה אצל באצ'קה טופולה בשלב הבתים של הליגה האירופית וסיימה בתיקו 2:2. גם מכבי תל אביב וגם אולימפיאקוס ינחתו ביום רביעי אחר הצהריים בבלגרד ולא יקיימו אימון מסכם באיצטדיון, אלא יתאמנו במתקנים שלהן בתל אביב ובאתונה בטרם ימריאו לסרביה.
אבל עוד לפני משחק הגומלין מצפה למכבי תל אביב התמודדות מאתגרת מאוד מחרתיים מול בית"ר ירושלים בטדי, כאשר מי שירצה לרשום ניצחון ראשון בתפקידו כמאמן בית"ר הוא ברק יצחקי. "ברק מכיר מצוין את מכבי ונצטרך לבוא באותה מוכנות שהיתה באתונה כדי לנצח", אמרו בקבוצה.
קין יצטרך להחליט עד יום ראשון עד כמה הוא הולך עם ההרכב שלו מאמש והאם הוא מבצע רוטציה משמעותית כדי לרענן את השורות אחרי המאמץ הגדול שהשקיעה הקבוצה אתמול באתונה.


