אושר דוידה אמנם לא כבש ולא בישל, אבל גם לו היה חלק בלתי מבוטל ב-1:4 העצום של מכבי תל אביב אמש (חמישי) על אולימפיאקוס בפיראוס. שחקן הכנף הולך וצובר קרדיט אצל רובי קין, ואחרי שרשם 68 דקות טובות אתמול, הוא התראיין לתקשורת היוונית.
"זה ניצחון ענק. אני מאושר כי הגענו לאצטדיון מפוצץ עם אווירה חמה מאוד, וכבר בדקה התשיעית הובלנו 0:2", אמר. "עשינו משחק פנטסטי אבל צריך להישאר מפוקסים ולזכור שיש גם משחק גומלין. אולימפיאקוס קבוצה טובה מאוד וכמו שניצחנו אותה 1:4, היא יכולה לעשות לנו אותו דבר בשבוע הבא. צריכים לשחק בצורה אחראית ומאורגנת בגומלין".
סוד ההצלחה? "אנחנו פשוט משחקים כקבוצה. וכשאנחנו ככה, אנחנו לא מסתכלים או מתעניינים בזהות היריבה שלנו. אנחנו מאמינים שאפשר לנצח כל קבוצה, לא חשוב מה השם שלה או איזה שחקנים משחקים אצלה. אנחנו מאוחדים, משחקים אחד עבור השני, מאורגנים מאוד. זה סוד ההצלחה שלנו".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מה הייתה תכנית המשחק? "רובי קין לא נתן לנו הוראות שונות הערב, זה היה כמו משחק ליגה. אותם דגשים, אותה תכנית משחק. זה לא דבר שמשתנה אצלנו. כמובן שרצינו לתת מעצמנו אפילו יותר מבדרך כלל כי קשה מאוד לשחק מול מול 30 אלף אוהדים של היריבה. היינו צריכים להתרכז אחרי שספגנו את השער שצימק ל-1:2, כי אולימפיאקוס לחצה. בסופו של דבר הצלחנו להשאיר אותם בלי יותר מדי מצבי הבקעה".