מכבי חיפה "תארח" מחר (חמישי, 22:00, ספורט1) את פיורנטינה למשחק הראשון מבין שניים בשמינית גמר הקונפרנס ליג, בניסיון להעביר את ההכרעה לגומלין ואולי להשלים סנסציית ענק.
קשר הקבוצה קני סייף לא הצליח להשלים אימון מלא, מאחר שהוא סובל מכאב בשוק, עייפות וחולשה, והוא לא יטוס עם הקבוצה למשחק בבודפשט נגד פיורנטינה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כזכור, גם שון גולדברג לא יוכל לעמוד לרשות מסאי דגו במשחק הראשון מול פיורנטינה ביום חמישי ובספק גדול גם לגומלין בשבוע הבא באיטליה, כאשר בתווך ייעדר ממשחק הליגה מול בני ריינה. על פי הודעת המועדון, הוא ינסה לשוב לפעילות בעוד 7-10 ימים.
לעומתו, עלי מוחמד שספג מכה באזור הצלעות והוחלף במהלך המחצית הראשונה, סובל מכאבים חזקים, אך ייעשה ניסיון להכשירו למשחק ביום חמישי. דניאל סונדגרן, שמתאושש גם הוא מפגיעה בצלעות ובכל מקרה צריך לרצות עונש הרחקה במשחק הקרוב בהונגריה, ישוב לסגל ביום ראשון מול בני ריינה באצטדיון גרין.