נבחרת אנגולה הצליחה להפתיע לטובה באליפות אפריקה האחרונה וסיימה את דרכה בתחרות רק ברבע הגמר, אז נכנעה 1:0 לפיינליסטית ניגריה ואוהדי כדורגל רבים בארץ שמחו לנוכח העובדה כי שואו ומילסון יחזרו לישראל ויצטרפו לאימוני מכבי חיפה ומכבי תל אביב בהתאמה. היום (שני), לקראת חלון הנבחרות בהמשך החודש, עודכנו הקבוצות על כך שהשניים זומנו לסגל אנגולה לקראת משחקי הידידות שלפניה.
הפעם, כמובן, שואו ומילסון לא יחמיצו משחקים, מכיוון שמדובר באותם ימים שבהם גם נבחרת ישראל תיאבק על ההעפלה ליורו 2024 ומכאן שליגת העל תצא לפגרה. אנגולה תשחק נגד מרוקו ב-22.3 ואיי קומורו ב-25.3, למחרת אמורים השניים לעשות את דרכם בחזרה לישראל ולאימוני הקבוצות לקראת תחילת משחקי הפלייאוף.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
כזכור, על אף שמילסון הוא מכוכבי מכבי תל אביב ושואו זכה לקרדיט מועט במכבי חיפה עד יציאתם לאליפות אפריקה בינואר, בנבחרת זהו שואו שתופס מקום של קבע ב-11 ומילסון בעיקר עולה מהספסל.


